6.svibnja 2023.godine održana je INOVA-MLADInajveća izložba inovacija mladih u RH, koja redovito od 2001. godine okuplja sva dostignuća mladih zagrebačkih inovatora uz goste iz cijele Hrvatske i inozemstva. INOVA-MLADI je program Saveza inovatora Zagreba, Udruge inovatora Fakulteta strojarstva i brodogradnje i zagrebačkih udruga mladih inovatora s ciljem da velikom izložbenom manifestacijom potaknu daljnji razvitak inovatorstva mladih u Grad. FAKULTET STROJARSTVA I BRODOGRADNJE bio je domaćin izložbe ali  je lokacija održavanja izložbe iz tehničkih razloga bila u Studentskom centru u Zagrebu (Savska cesta 25).

Zagrebačka zajednica tehničke kulture na navedenoj je manifestaciji izložila radove polaznika Centra za odgoj i obrazovanje Goljak koji su se za izložbu pripremali uz mentorstvo naše voditeljice CTK Črnomerec, gospođe Jasenke Cvetković. Naši su predstavnici osvojili 6 zlatnih medalja, a gospođa Jasenka Cvetković osvojila je i Posebno priznanje za osobit uspjeh u radu s mladima s posebnim potrebama, te nas učinila iznimno ponosnima.

Hvala Savezu inovatora Zagreba i Ocjenjivačkom sudu Inove što su prepoznali zalaganje i trud naše mentorice, te najiskrenije čestitke našim predstavnicima na osvojenim medaljama!

 

Slike sa izložbe i dodjele medalja možete pogledati u nastavku