Dana 10. svibnja 2018. godine u organizaciju dvaju Mjesnih odbora „Čučerje“ i „Novoselec“ održana je humanitarna akcija u svrhu podrške radu Udruge žena oboljelih i liječenih od raka SVE za NJU.

Manifestacija je održana u sklopu Društvenog doma u Čučerju koje je ugostilo vrlo veliki broj ljudi koji su svojim dolaskom dali podršku navedenoj akciji i njenom plemenitom cilju.

Centralni dio događanja bila je kazališna komedija „Više sreće drugi put“ Zelinskog amaterskog kazališta „ZAMKA“ u režiji gđe. Štefice Fanjek koja je na jedan vrlo prihvatljiv i nadasve razumljiv način i uz puno smijeha, uspješno ispričala priču maloga čovjeka naših krajeva opterećenog svakodnevnim problemima.

Popratni dio manifestacije bio je rezerviran za izložbu CTK Dubrava koji je odmah priskočio u pomoć i suorganizaciju ove akcije.

Naša voditeljica gđa. Marija Ivček, uspješno je popunila ponuđeni prostor u sklopu kojega je izložila nekoliko desetaka najuspješnijih i najnagrađivanijih radova najmlađih polaznika CTK Dubrava, koji su uistinu plijenili pažnju svih posjetitelja ove manifestacije.

Po završetku manifestacije veliku zahvalu CTK Dubravi i Zagrebačkoj zajednici tehničke kulture, uputila je gđa. Ljiljana Čolo predsjednica MO Novoselec koja je pohvalila prikazane radove, rad naše djece, kao i voditeljice centra, a na što smo posebno ponosni.